måndag 30 mars 2009

Påskpynt

Snart är det påsklov! Idag har jag påskpyntat utanför min lägenhet. Jag hittade lila glittriga ägg på Indiska och ett lila ljus på Drömhuset. Påsk ska jag fira i vår stuga i Mellbystrand. Det ska bli underbart!

söndag 29 mars 2009

Randigt är rätt!

Idag har jag och min vän Åsa shoppat inredning till en villa i Silverdal. Hittade detta randiga tyg på IKEA. Jag ska spänna upp det på tre ramar och hänga dem på olika håll. I vår är det helt klart randigt som är rätt!

lördag 28 mars 2009



Igår kväll mötte jag upp några vänner för en spontan middag på Hotellet. Gott och supertrevligt! När jag kom hem fastnade jag i nya nymret av Vogue. Fantastiskt roligt med en First Lady som älskar mode. I tidningen visar hon upp den ena snygga kreationen efter den andra. Smart och snygg, vilken inspiration! Bläddrade vidare och föll handlöst för en kuvertväska från Jimmy Choo! Behöver spara till Kanadaresan i juni så det blir inte den...

torsdag 26 mars 2009


Jakten på en klänning
I går när jag gick på Nybrogatan fick jag syn på denna 50-tals klänning. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag kände att jag måste ha den. Tyvärr fanns den bara i xs och det är not my size... Idag har jag ringt och ringt och till slut fått tag på den i Nacka Forum. Efter jobbat tog jag bussen dit och den passade! Kände mig riktigt klimatsmart när jag läste att den är "1oo procent ecological and made with dignity for human beings and the environment". Nu har jag något till lördagens tjejmiddag!

onsdag 25 mars 2009




Ljuvlig dag!

Har haft en ljuvlig ledig dag! Började med att träna på mitt favoritställe Mornington health club. När jag hade ätit frukost tog jag en promenad på Djurgården, där jag hittade denna underbara grind! Var tvungen att ta ett kort!

Kunde inte hålla mig från en runda på stan. På onsdagar köper jag alltid nya blommor. Min favorit är torghandeln på Norrmalmstorg. Idag hade de fått in stora nejlikor i lila och rosa som var jättesnygga. Vet att vanliga nejlikor betraktas som begravningsblommor men jag gillar dem ändå! Letade efter en svart lykta som ska matcha mitt nya svarta kök. Hittade denna på hemtex. Nu ska jag njuta av sushi och ett glas vitt.

tisdag 24 mars 2009

Bokklubben



Månadens bok


Jag och några vänner har en bokklubb. Varje månad träffas vi hemma hos någon eller på en restaurang. Den som är ansvarig tar med sig några böcker och sedan väljer vi ut en bok som vi ska läsa den månaden. Idag har jag köpt aprils bok som heter En liten hattaffär på hörnet av Marita Conlon McKenna. Jag ser verkligen fram emot att läsa den. På framsidan står det "Det här är nog den gulligaste bok jag har läst på många år". Låter underbart! Ska snart göra en kopp varm vit choklad (tack Cissi!) och krypa upp i soffan...










måndag 23 mars 2009

Färdig!
Nu har skåpet torkat och jag har satt in mina glas igen. Önskar att jag hade ett större kök och lite mer plats för förvaring! Tyvärr var korgarna svårmålade och behövs sprejas, något som får vänta tills snön är borta. Det finns inget bättre än när ett projekt är klart och jag har städat undan all färg och tidningar.
Vi får väl se hur länge det dröjer innan penslarna kommer fram igen...

söndag 22 mars 2009

Vårkänsla i badrummet
Idag blir det bilder från badrummet. Kudde Mimou, tvålar A L'Olivier, Zara home och Twilfit. Handdukar Hemtex.



Helgens inredningsprojekt har varit att måla hyllor och ett skåp i köket. Det har verkligen tagit hela helgen! Hyllorna och utsidan av skåpet har jag målat i svart pianolack och insidan av skåpet i guld. När man väl har börjat dyker det alltid upp fler saker som bör fixas. Målade även sex korgar i samma svarta nyans. Upptäckte att guldfärgen inte var bra så jag fick jaga rätt på en ny. Vilken tur att det finns söndagsöppna färgbutiker!
Eftersom jag fick tömma alla hyllor och skåpet under tiden jag målar är badrummet den enda platsen som inte är överbelamrad av saker. Får nog låsa in mig där och lägga ansiktsmask så jag slipper se röran...



lördag 21 mars 2009


Min nya hall



Nu är hallen starkt lila! Jag kände att jag var trött på det röda och ville ha en ordentlig färgklick! En helt lila vägg kändes tråkigt så jag har satt upp en text av Peter Lemarc i guld. Målade även en ruta över byrån för att framhäva guldspeglarna. Den spanska Elle tidningen hittade jag på hotellrummet i Barcelona och gillade färgen...