lördag 30 januari 2010

Lördagsgodis



Nu är det lördagsgodis som gäller! Cilla från Karlskrona är här på besök över helgen och hon hade med sig fint vin och den här underbara chokladkakan. Såg på paketen att den är köpt på HomeCompany. Jag som älskar choklad!

fredag 29 januari 2010

Petanque


Bild från phototravels.net

Igår var vi i personalen på Trångsundsskolan på Boulebar och spelade boule. Vi var ca 20 lag och mitt lag kom 2:a! Jag fick lära mig att vi är det enda landet som inte kallar boule för sitt rätta franska namn Petanque. När man spelar petanque ska man dricka pastis men det provade jag inte igår. På söndagar kan man spela och dricka afternoon tea. Låter mysigt!


torsdag 28 januari 2010

American Classic



När jag och Carina var på Formexmässan fick jag syn på den här kudden från American Classic. Igår var jag där och köpte den (just nu sänkt till 150:-!) Nu har jag bäddat rent med vita lakan med svart kant från H&M Home. Vitt och fräscht i sängen!

Leopardhumör



Nu är jag på leopardhumör och har lagt leopardkuddar i soffan. I badrummet har jag hängt upp gästhanddukar i leopard. Allt från fantastiska H&M Home.

tisdag 26 januari 2010

Handdukar från Malene Birger


Denna och fler bilder finns på:
http://www.elinmaria.se/webshop/index.asp?finsigmaCollectionId=370
Detta är även en webshop där man kan beställa fler produkter av Malene Birger.

När jag sprang förbi PUBhuset häromdan upptäckte jag dessa fina handdukar från Malene Birger! De är tillverkade i 100%bomull och tål 60 grader tvätt. Färg ljus begie/svart rand. Det är en lite större hand handuk, pris 399.-. Nu längtar jag tills Malene Birger öppnar på Biblioteksgatan i februari. Jag såg att de söker personal just nu...

måndag 25 januari 2010

Papeterie


På mässan hittade vi även de här fina boxarna! De heter Glamour och finns att beställa genom http://www.papeterie.nu/Glamour.asp. Pris är ca 600:- för ett set om 3 askar. De skulle vara jättefina i mitt rosa sovrum! I serien finns även adressböcker, speglar, smyckeskrin m.m.

söndag 24 januari 2010

Den officiella bröllopsserien









Idag har jag och Carina varit på Formexmässan. Det bästa på mässan var att få se den officiella bröllopsserien. Roligt med så många vackra produkter! Jag gillade de otroligt vackra nycklarna, chokladen, musten, skålarna....


fredag 22 januari 2010

Homestaging Alphyddan














Nu finns en lägenhet som jag och Jennie har stylat ute till försäljning. Bilderna ovan är mina egna. Se http://www.hemnet.se/beskrivning/579397?r=3. Första visningen är på söndag 24/1.

Formex Januari 2010



21-24 Januari är det Formexmässa i Älvsjö igen! Det är Skandinaviens största mässa för design, inredning, presentartiklar, konsthantverk, textil, papper, hobby och leksaker. Jag ska absolut hinna med ett besök!

Designer Synnöve Mork har i sin utställning tänkt sammanfläta olika ateljéer. Utsnitten gör nedslag och bildar stilleben av olika typer av design och konsthantverk. Det kan vara ett rum, en ateljé, en skaparhylla, ett krypin eller”showcase” för vackra, roliga bruksföremål och unika objekt.





torsdag 21 januari 2010

Bokklubben Januari



Igår var det min tur att vara värdinna för bokklubben. Jag hade bokat bord på Halv grek plus turk. Vi åt Meze, varma och kalla smårätter. Supergott! Vi pratade länge om boken vi hade läst och vi var överens om att den var bra. Ny bok röstades fram och det blev Guccikrigen av Jenny Gucci. Titeln är också Hur jag överlevde mord och intriger i världens största modehus. Spännande!

onsdag 20 januari 2010

Flora by Gucci



Min favoritparfym är just nu Flora från Gucci. Doften är fruktig och blommig. Förpackningen är inspirerad från det blommiga färgglada mönstret som 1966 användes första gången på en scarf som Princessan Grace bar. Den vänder sig till den yngre Gucci kvinnan som är en riktig fashionista. Ca pris 576:- för 50 ml.

Jag har alltid flera parfymer hemma och byter efter vad som passar. Lite mildare på jobbet och kraftigare på kvällen. En parfym som alltid finns i min badrumshylla är Tresor från Lancome, ca pris 460:- för 50 ml.

tisdag 19 januari 2010

Bally



Mina curlingkängor från Bally är favoriten i snöslasket. För några år sedan hade jag inbrott på vinden. Det enda som stals var mina Bally! Nu har jag ett nytt par och det räddar vintern i stan. De finns bl. a på NK och Rizzo för 3. 495:-. Värda varje krona!