lördag 27 februari 2010

Teneriffa






Nu har jag sportlov och imorgon åker jag, mamma och pappa till Teneriffa! Det är nog min 10:e resa dit. Jag vet inget bättre ställe att åka till när man har en veckas semester på vintern. Det är solsäkert, bra shopping, rent & snyggt, bra träningsmöjligheter på Vintersol och mysiga restauranger.

Idag är jag i Gnosjö och träffar mina bröder med familjer och ikväll åker vi till stugan i Mellbystrand. Planet går från Köpenhamn 6.30 imorgon så vi ska sova en natt i stugan.



Bilderna är från 2007 då jag och mamma var på Teneriffa. Vi bodde då på vårt vanliga hotell Mediterranean Palace som tillhör Mare Nostrum resort. Vi väljer alltid det hotellet på grund av läget, frukosten och utsikten över havet. Även i år kommer vi att bo på samma resort men på ett nytt hotell. Hoppas att det hotellet är minst lika bra. Här är några bilder från hotellet som vi ska bo på:












Bilder: marenostrumresort.com

Eftersom det är sportlov ska jag passa på att träna. Jag har packat ner gympadojor och ipod. Pappa ska cykla Teide men det blir det inte för mig och mamma. Jag ser fram emot morgonpromenader, vattengympa, vandring och shopping i Santa Cruz (det räknas väl som träning?).

Jag återkommer med nya inlägg efter semestern! Ha en riktigt härlig sportlovsvecka!



fredag 26 februari 2010

Drytrend




Jag älskar goda dofter! Jag använder alltid parfym och tänder ofta doftljus. De här dofterna finns att beställa på www.drytrend.se. Sätt stickorna i glaskaraffen och sen kommer doften utan att man behöver tända på. Diffusorna kommer från Michael Design Works.

torsdag 25 februari 2010

Nya naglar






Mina händer var i behov av ett lyft efter operationen så idag har jag varit på en salong och fixat naglarna. Tidigare har jag alltid gjort naglar i glasfiber men idag provade jag akryl. Jag valde vita tippar för att slippa måla dem. De blev riktigt fina! Eftersom jag snart har sportlov tog jag naglarna lite längre än vanligt.

onsdag 24 februari 2010

Grönlykke







Har du spanat in danska Grönlykke? Roliga kuddar, möbler, tvålar m.m. Butiken ligger i Köpenhamn men de har en webshop på sidan http://www.gronlykke.com/.

tisdag 23 februari 2010

River Island



När jag är utomlands passar jag alltid på att leta efter nya roliga butiker som inte finns i Sverige. Anna-Karin och jag hittade River Island när vi var i Barcelona. Märket har sin bas i England men finns i många andra länder. De har roliga kläder, skor och andra assocearer till bra priser. Min underbara leopardväska som är fylld av paljetter är köpt just här. Kolla in http://www.riverisland.com/!

måndag 22 februari 2010

Lambis limited collection


Tänk att det finns trender i allt. När jag var på toaletten på NK igår var det reklam för Lambis limited collection överallt! Allt från toasitsen till väggarna var klädda med blommor. Toapappret är miljömärkt med svanen. Jag vet inte om jag är tråkig men jag vill ha klassiskt vitt papper i mitt badrum.

söndag 21 februari 2010

Handväskrensning



Nu har jag rensat i mitt handväskskåp. Jag har så svårt att göra mig av med gamla handväskor. Jag har tagit upp de jag inte använder till vinden. Nästa steg är att göra mig av med dem. Enligt fengshui frigör man energi när man rensar ut och vem behöver inte lite extra energi just nu?
Imorse tittade jag på favoriten Oprah. Världens bästa program om handväskor och skor! http://www.zappos.com/ hade sponsrat showen med trendiga assocearer. De pratade om en ursnygg väska från Marc Jacobs men jag kan inte hitta den någonstas...

Melodifestivalspelet





Som uppvärmning inför gårdagens Melodifestival spelade vi Melodifestivalspelet. För alla som gillar schlager är det här spelet ett måste! Till spelet finns en DVD där videoklipp visas. Den som vinner (självklart jag igår...) får välja mellan en massa hits att sjunga med till. För mig blev det Cara mia med Måns.

lördag 20 februari 2010

It´s complicated


I morse trotsade jag snöyran och gick till Mocco för att köpa chokladcroissanter. När jag väl var där hade de inga idag! Till råga på det var kanelbullarna inte färdiga än. Det fick bli naturella croissanter och SevenElevens solskensbullar. Nu tänker jag sitta inne i pyamas och kolla på OS hela dagen!

Mitt sug efter chokladcroissanter började i onsdags när jag var på bio och såg den underbara filmen It´s complicated med Meryl Streep och Alec Baldwin. Jag älskar miljön i fimen och jag blir nästan sugen på att öppna ett café (men bara nästan...).


Foton: recklessbliss.blogspot.com

fredag 19 februari 2010

Carinas gästrum









Snart öppnar min vän Carina en kul loppis på nätet. Så snart hon har lagt ut hur man handlar återkommer jag med adressen. Under tiden är här några bilder från hennes mysiga gästrum!
Hon har målat på tapeten med guldpenna för att ta fram guldfärgen. Taket är helt i guld och för övrigt går rummet i olika nyanser av vitt och rosa. Söta hunden Emil fick också vara med...