fredag 27 augusti 2010

Tack!


Min mamma i sina fina höststövlar.

Stort tack till er som följer min blogg Fröjdefull! Hoppas att ni följer med mig till Gran Canaria! Jag planerar att fortsätta som förut och skriva om det som dyker upp just den dagen. Jag återkommer så fort jag får tillgång till Internet. Stort tack även till er som lämnar kommentarer. Jättekul att se vilka ni är som läser och höra vad ni tänker. Trevlig helg!

torsdag 26 augusti 2010

Överraskning


Igår överaskade jag och mamma min bror Jonas med nya kuddar, ljus, växter och matta i hans vardagsrum. Vi passade på att fixa fint när han var och tränade. När han kom hem möttes han av tända lyktor på trappen till huset. Jag tror att han blev mycket förvånad.
Han har en tavla med Marilyn Monroe som går i färgerna turkos och rött. Inte helt lätt att hitta snygga kuddar till. Jag sydde de enfärgade och vi köpte de randiga. Jonas har mycket fint i sitt hem men ingen tid till piff så det var kul att kunna hjälpa till.

onsdag 25 augusti 2010

Inte riktigt än...



Nja, jag är inte riktigt där än. Jag åker på lördag men har en hel del att fixa innan jag åker...

Hörlurar från WESC





Jag läste i en artikel om Denise Rudberg att hon joggar med barnens lurar i öronen. De var rosa Hello Kitty och förhöjde löparrundan. Jag har inga barn att låna av så jag fick köpa egna. De här kommer från WESC och är köpta på Lager 157 i Gällstad. Jag var där med Jonas, Carl och Olivia igår. När vi gick ut hittade vi den roliga tavlan att skriva på!

Familjemiddag




Nu har vi haft födelsedagskalas och lite avskedskalas med min familj. Det blev toppenpresenter med restema; stoor resväska, reseguide och träningskläder. Tack! Dukningen gick i leopard så klart! Tygservetter från H&M Home.

tisdag 24 augusti 2010

Fritsla Tyglager




Foton från butikens hemsida.
Igår blev det en utflykt till Fritsla Tyglager. Vilken mysig affär! Vi var där för att hitta tyg till en soffa som ska kläs om. Tyvärr fanns inget tyg som passade men mycket andra fina saker. Väl värt ett besök om ni är i Boråstrakten. Mer info här.

måndag 23 augusti 2010

Bloomingville



Här är en inspirationsbild från Bloomingville. På hösten blir jag alltid lite kär i lila! Den här myshörnan vill jag gärna slå mig ner i med en god bok. Se hemsidan för fler fantastiska bilder.

Sommaren fortsätter


Bild: Absolutely beutiful things

När många av er börjat se fram emot höstkvällar med tända ljus och mys framför TV:n letar jag inspiration om hur jag ska fortsätta sommaren i Spanien. Det är svårt att planera inredning till Gran Canaria när jag inte har en aning om hur det kommer att se ut där vi ska bo. Eftersom vi hyr möblerat vill jag ha en fräsch soffa att vila i så jag har köpt ett vitt sofföverdrag i linne som ligger färdigt att packas ner. Hoppas att det passar! Jag har även lagt fram några kuddfodral som kan fungera till det mesta. Tvål och doftljus var en perfekt present så det ska med. Övrigt som jag kommer att behöva får jag köpa på plats. 8 månader är trotts allt en ganska lång tid i inredningsvärlden. På östermalm hade jag hunnit byta kuddar flera gånger om...

söndag 22 augusti 2010

Ellen Pompeo

Jag gillar Elle Decors avdelning med Celebrity Interiors. Här är några bilder från Ellen Pompeos
Hollywoodhem:
















Så mysigt! Tänk vad roligt det är att få kika in och se hur andra bor!

Elegant crime



Idag är jag i Småland och här regnar det. Vad kan passa bättre än att öppna Denise Rudbergs senaste bok Ett litet snedsprång? I bokklubben väljer vi alltid en pocketbok men den här boken är vi så sugna på att vi inte kan vänta. Denise Rudberg är en av mina absoluta favoritförfattare och när hon nu har gått över till deckargenren ska det bli spännande att läsa.

fredag 20 augusti 2010

Maggans armband





Min vän Maggan gör helt fantastiska armband! Hon virkar, syr på band, spets och knappar. Armbanden kostar 150:- st och finns i massor av färgkombinationer. Beställer gör man enklast via mail margareta.wadin@huddinge.se. Maggan stickar även underbara vantar som jag har visat tidigare. Kanske dags att beställa nya inför vintern?

onsdag 18 augusti 2010

Presenter

Armband från Humanity med budskap om mänskliga rättigheter och miljö. 20% av priset går till Röda Korset och 5% till Al Gores miljöarbete. Dagbok från Bookbinders Design. Undra var jag ska gömma nyckeln?
Tvål och doftljus från Day Home. Det kommer att bli så fint i badrummet i Spanien! Armband från "mitt" märke Dyrberg/Kern.
Lyxigt brevpapper! Det är så vaninnigt roligt att få brev på posten. Nu måste jag vara rädd om mina ögon så presenten till mig själv blev ett par klassiska solglasögon från Gucci.

Vilka fina presenter jag har fått! Tack snälla!!!