söndag 30 januari 2011

Livingroom


Livingetc hittade jag några fina vardagsrum. Mycket färg och roliga möbler.










Buenas tardes


En av Rocas Rojas tre pooler.

Både idag och igår började jag dagen med en simtur. Vilken lyx! Den stora poolen på Svenska Re är 28 grader och den lilla 34. Perfekt att först simma i den stora och sedan gympa och stretcha i den lilla varma.
Nu har Ikas mamma anlänt och vi har avnjutit en långlunch i trädgården. Kan inte låta bli att tänka på vilken lyckans ost jag är som får vara i värmen...

lördag 29 januari 2011

Guayadeque


Dagens utflyktsmål var Guayadeque i bergen. Vi besökte grottbostäderna och Tagoror som är en grottrestaurang. Molnen hängde tunga och det regnade lätt. Mandelträden blommade och nu kunde man se att mandlarna är på gång.



















Tack Cinna, John-Anders och Ika för en mysig dag. Härligt med lite regn och varm soppa!

fredag 28 januari 2011

PB Home


Idag inspireras jag av PB Homes bilder. Färgskalan (eller bristen på starka färger) är underbart. I Stockholm säljs PB Homes fina saker på bland annat Oscar & Clothilde och Hans Mikaels.








Nu har Gerthi åkt hem och det blir en lugn hemmadag. Dags att städa för imorgon kommer nästa gäst, Ikas mamma.

torsdag 27 januari 2011

Tygpåsar


Jag har aldrig gillat plastpåsar och använder en tygväska eller en väska när jag ska ha med mig något. På Primark hittade jag de här fina påsarna för barn och vuxna (och ja mamma, den understa är till dig att ha i Mellbystrand).




onsdag 26 januari 2011

Victoria på besök i Förenade Arabemiraten







Idag visar jag några bilder på vackra Victoria på besök i Förenade Arabemiraten. För fler bilder se Ebbas blogg.

tisdag 25 januari 2011

Servettringar och mobilfodral


Med inspiration från Maggans armband har jag stickat servettringar och mobilfodral. Den fina spetsen hittade jag i kyrkan och tofsarna är köpta i Marrakech. Nu stickar jag till vårbasaren och försöker hitta lite vårfärger på garnet.













måndag 24 januari 2011

Leopardkväll



Idag var det nästan (men bara nästan) att jag önskade att jag hade glasögon igen. De här ursnygga glasögonbågarna kommer från E&E och kostar 499:-. Fotot är från senaste numret av Tara. Vi blev inspirerade och ordnade leopardpyjamasparty! Poolarn fick vara med i leopardband runt halsen.




söndag 23 januari 2011

Lila detaljer


Idag har vi haft en regnig dag och jag har roat mig med att läsa expressen på nätet. I leva & bo delen hittade jag de här inspirerande bilderna med lila detaljer.