fredag 29 april 2011

Sunprime Atlantic View


Nu är Cissi här och hon bor på fina Sunprime Atlantic View som är garanterat barnfritt. I onsdags var vi ute och åt men igår var jag tvungen att jobba. Nu ser jag fram emot en rolig helg men sol, shopping och nattliv! Jag har inte kunnat se så mycket av dagens stora vigsel men på lunchen visade restaurangen vigseln på TV. Vilken vacker klänning!

tisdag 26 april 2011

Imorgon kommer Cissi


Välkommen! Imorgon kommer Cissi till Playa de Inglés! Tyvärr jobbar jag på dagarna men på kvällarna ska vi hinna ses. Det ska bli så kul!

måndag 25 april 2011

Piggar upp mig
























Ikväll är jag helt slut efter jobbet och låter mig piggas upp med lite bilder ur Harpers Bazaar. Så här vill jag glida omkring i sommar! Även om jag jobbar på en svensk skola så är vi inte lediga på annandag påsk. Ha en fin kväll!


lördag 23 april 2011

Målade ägg


Självklart har vi målat ägg idag när det är påskafton. Här finns inga vita ägg så först fick jag färglägga hela äggen med vit vattenfärg. Fjädrarna är köpta på Panduro.





Tidigare idag var vi på skolan och målade skoställ. Jag hittade flera färgburkar i förrådet och valde en härlig röd färg.





fredag 22 april 2011

Glad påsk



Gudrun lämnade en hel hög med tidningen Svensk Dam. Idag har jag uppdaterat mig på allt som har hänt de senaste månaderna. En underbar dag i trädgården med tidningar och strålande sol.




Poolarn var lika intresserad som jag.





Här har vi solat hela dagen.





Knallblå himmel.




Ika kom med påskägg, gott och blandat!


torsdag 21 april 2011

Lopesan Costa Meloneras SPA


Vilken dag vi har haft idag! Vi började med att äta frukost på Lopesan i Meloneras.


Ja, det blev champagne, pannkaka och choklad!




Sen gick vi på SPA. På Costa Meloneras finns det många olika rum man går till. Rummet på bilden ska föreställa "mammas mage" och man ligger i vattensängar för att få känna känslan av att befinna sig där. Knäppt men helt underbart. Andra rum var t. ex turkisk hamam, tropiskt regn, salt från Himalaya, saltvatten så att man flöt som i döda havet, lavastenar, iglo, eukalyptusbastu, bubbelbad, flera pooler m.m. Jag kommer absolut att åka hit igen!





Vi passade även på att sola en stund vid poolen.



Evighetspool med utsikt över havet.



Vi avslutade med en middag på strandpromenaden. En toppendag från början till slut. Om ni undrar varför jag har samma klänning som Ika hade på frukosten så hände det en liten olycka. Någon spillde choklad på min klänning när jag tog frukost och som tur var hade Ika en extra med sig. Nu är vi hemma igen och sitter på terassen och njuter av en fin kväll. Glad påsk!


onsdag 20 april 2011

Gårdagens shopping


När Anna-Karin och jag var i Porto de Mogán köpte jag ett par gröna kilklackskor. Igår hittade jag den här klänningen som kommer att vara snygg till. Gudrun köpte också en så nu kan vi vara snygga ihop... För svala kvällar blev det en knallorange sjal.



Påsklov



Den här veckan har eleverna påsklov och jag har ägnat dagarna åt att rensa på skolan. Igår kom Gudrun och Bengt på besök och hjälpte mig att laga skolans symaskiner. Tack, det var guld värt! Symaskinerna är inte riktigt lika gamla som den på bilden men nästan. Vi hann även med lite shopping i San Fernando och italiensk mat.


Torsdag till söndag ska jag ha lov på riktigt och då är det superbra att befinna sig på Gran Canaria.

söndag 17 april 2011

Helg

Den här helgen har gått till att rensa ett förråd på jobbet. Oj vad mycket skräp det blev! Igår kväll var jag på en mysig grillkväll här i San Agustin. Vi var ca 30 personer så det blev en jättetrevlig fest. Nu ska jag iväg till Meleoneras och äta med Ika och Cinna. Jag ska samtidigt passa på att se om de här ballerinaskorna från Michael Kors finns i mörkbrunt. Jag behöver nya skor till jobbet och de här blir perfekta.

fredag 15 april 2011

Påskfest

Idag har vi haft påskfest på jobbet. Alla elever fick en påse med godis och en leksak. Tack Tapio för ditt fina bidrag till barnen. Lotta hade gjort en smörgåstårta och Aurore och några av eleverna en jordgubbspaj. Kyrkan bjöd på påskgudstjänst och fika. En rolig fredag i skolan. Ikväll ska vi träffa Karlskronabor på taket på Gloria Palace.

torsdag 14 april 2011

Ny kudde

Jag saknar verkligen alla mina saker som finns i lägenheten i Stockholm! När jag var i Stockholm senast hämtade jag min favoritkudde från Mimou (Zebra). Jag köpte även en ny randig på H&M Home. Utomhus frossar jag i färg just nu men inne förblir det svart och vitt.

onsdag 13 april 2011

Besök


De senaste dagarna har vi haft besök av flera från Kalmar och Karlskrona. Igår var vi på Ponte Vecchio med Lisa och Malin. Vi åt gott och hade en trevlig kväll. Idag har Pia, Ulf, Emmy och Edwind varit här och grillat. Roligt att så många väljer att semestra på Gran Canaria just nu.


måndag 11 april 2011

Bordsgrill

Veckans bästa köp är en bordsgrill! Ikväll har vi varit utomhus hela kvällen och grillat kött, grönsaker och hallomiost. Karin och Ola kom förbi och det blev en riktigt mysig kväll. Klockan 20.00 var det fortfarande ljust och jag trodde att Ika skojade när hon talade om tiden, här var himlen fortfarande knallblå då. Ljuvligt!

söndag 10 april 2011

Stora smycken

Just nu har jag dille på stora smycken. Guld blandat med någon färg är favoriter. Från ovan: Armband Natura, ring Primark, Halsband H&M, halsband Puss (tack mamma!) och ring Primark.