tisdag 31 maj 2011

Hälsning från Stockholm

Nu börjar min vistelse här gå mot sitt slut. Imorgon flyger jag tillbaka till ön. Det har varit så kul att träffa alla här och njuta av sommarStockholm. Nu har jag fått dropp, kortisonsprutor och nya tabletter så snart är jag på topp igen. Återkommer med bilder när jag är hemma igen.

lördag 28 maj 2011

Avskedsfest för John-Anders


Igår tog vi tårfyllt farväl av John-Anders. Jag, Ika, Cinna och John-Anders var på restaurangen "Mi vacca" och John-Anders kunde inte motstå att hoppa upp på kossan. Efter restaurangen åkte vi på byfest i San Fernando. Vi hade fantastiskt kul även om det kändes sorgligt. Han stannar några dagar till men vi kommer inte att träffas för idag åker jag till Stockholm!














Tack John-Anders! Du har varit en underbar granne! Hoppas att vi ses snart igen!

fredag 27 maj 2011

Anna och Alice på besök


I torsdags var Anna och Alice här på besök. Vi åt taccos och spelade Alfapet. Tack för en mysig kväll!




onsdag 25 maj 2011

Filmkväll


Ikväll blir det film! Vi har lånat filmer av kyrkan men nu gäller det att bestämma sig för vad man är sugen på. Blir det Selma Lagerlöfs Kejsaren av Portugallien, Wallander Läckan eller Lavendelflickorna? Hm, är nog mest sugen på Lavendelflickorna. Jag har tyvärr mycket värk just nu så idag behöver jag lite distrahering. Hoppas att det hjälper med en bra film.


tisdag 24 maj 2011

Smink


En fördel med Kanarieöarna är att det är bra priser på smink. Mina senaste favoriter är pudret Mat Lumiére från Chanel,


Mascaran Lash Queen och eyeliner Feline Blacks från Helena Rubenstain,



Kajal Stylo Yeux från Chanel,



Ögonskugga Cupol och rouge Frozen daiquiri från Make Up Store.

måndag 23 maj 2011

Galen i gult


I nya numret av Spanska Vogue ingår en extra tidning med smycken. Helt fantastiska stora ringar i guld och olika färger på stenar. Under helgens shoppingrunda köpte jag armand i gult. Är superinne på just den färgen nu!






söndag 22 maj 2011

Nya möbler till trädgården


Det blev en bra shoppingrunda igår. Vi köte nya möbler till trädgården, ett antal klänningar och tyg till kuddar. Igår invigde vi de nya möblerna och bjöd in John-Anders på vin.





Idag har det varit en riktig mysdag i trädgården. Jag köpte en hög med tidningar och njöt av solen. Det blev även en stund vid poolen och lunch utomhus. Härligt!





lördag 21 maj 2011

Shopping


Underbart med lördag! Idag ska vi ha en riktig shoppingdag. Det blir El Mirador, IKEA, Vecindario och Meloneras. Jag behöver nya kläder och lite smått och gott. Vädret är mulet så det blir perfekt!

söndag 15 maj 2011

Tinas fest



Tina bor långt uppe i bergen så före festen träffades jag, Ika, John-Anders, Elisabeth och Karin på Svenska Re. Vi var ca 30 personer som sedan åkte i en hyrd buss till Tinas by Ayagaures.




Födesledagsbarnet Tina fick en tiara.


Tina och Miguels hus i bergen var fantastiskt vackert. Vardagsrummet har TV-programmet Roomservice varit här och fixat (säsong 6).



Miguel hade lagat världens godaste Paella!



Utsikten var enorm. Tyvärr tog mitt batteri till kameran slut så det blev inga bilder på det spanska bandet som spelade och alla fina gäster.


Vår present till Tina var en behandling på Lopesan Costa Meloneras Spa och Champagne.


lördag 14 maj 2011

Filmfestivalen i Cannes



Snyggast på filmfestivalen är enligt mig Gaia Bermanis i den här underbara midnattsblå paljettklänningen. Åhh! Jag som älskar stora ringar är tokförtjust i hennes enorma guldringar.



Foto: expressen.se


Nu ska jag gå och byta om till Tinas fest. Det blir inte en riktigt lika glammig klänning som den ovan...


Sparrisrullar


Idag har jag gjort sparrisrullar. Första gången jag åt dessa goda rullar var på en middag hos Cinna. Recept: Linda lufttorkad skinka kring sparrisen och sedan en remsa med smördeg. Pensla med ägg och strö på sesamfrön. Ställ i 225 grader tills smördegen fått färg. Perfekt som förrätt eller tilltugg.








Gröna glas från Zara Home.



fredag 13 maj 2011

Palmitos Park


Igår var vi på skolutflykt till Palmitos Park. Det är verkligen en underbar park att strosa i. Vi hann se en papegojshow, en delfinshow och två fågelshower. Eleverna var helt underbara och vi hade en mysig dag.





Lotta och Aurore, mina superkollegor!



Jag föll för den här rosa skönheten...



Jag vill gärna besöka Palmitos Park snart igen!


Ikväll blir det grillning på terassen och imorgon Tinas 50 årsfest!