lördag 31 december 2011

Nyårsklänning


Ikväll blir det troligtvis långklänning i svart och guld. Klänningen och halsbandet kommer från Mango. Det är svårt att hitta ett heltäckande glitterlack så jag kombinerar två lack.









Idag ska jag och Anna leta skor i Meloneras.

torsdag 29 december 2011

Tack!


Jag kom på att jag inte har visat den fantastiska julklappen jag fick av mina kollegor!



En jättelåda fylld med godsaker! Ní är verkligen bäst! Tack igen!!!


Blåsig strandendag


Gårdagens strandendag blev blåsig! Det var fantastiskt väder men det är inte skönt att ligga på stranden när sanden yr.














Mamma hade skickat världens bästa present, Svensk Dam!



Hoppas att det blir mindre blåsigt imorgon.


onsdag 28 december 2011

Familia Golf


Imorse tog Anna med mig och Ika till sitt gym Familia Golf. Det var ett riktigt mysigt gym med spa, golf, pool, paddel m.m. Hit kan jag gå fler gånger. Nu ska vi gå till stranden!

tisdag 27 december 2011

Julhelgen




Här har det varit en lugn julhelg. Lite mys i soffan med en Aladdinask.



På juldagen bjöd Grand Costa Meloneras på champagne och julmusik.

Så vackert vid poolen.








Efter lite mat i Meloneras mötte vi upp Anna, Staffan, Alice och Jukka på J&B. Nu är det dags att träna igen. Idag blir det gymmet.





lördag 24 december 2011

GOD JUL


God Jul! Efter en joggingtur på stranden ska vi nu gå till kyrkan. Där väntar julspel, skinksmörgås och risgrynsgröt. Ha en underbar julafton!




fredag 23 december 2011

Uppesittarkväll


Nu är julklapparna inslagna och de röda julljusen tända. Ikväll blir det uppesittarkväll med mys framför TV:n. Det har vairit en strålande dag idag med både promenad och lite tid i solstolen. Underbart!




torsdag 22 december 2011

Julshopping



Nu är jag ledig! Idag ska jag och Lotta åka till El Mirador och handla de sista julklapparna. Det ska bli så skönt att vara ledig och hinna göra det man bör när man är på Gran Canaria d. v. s sola, bada och läsa böcker. De sista veckorna har varit fyllda med roliga julaktiviteter. Skolan har haft Luciafest och julavslutning. Det blev klassisk dans kring granen till Bosse Larssons jullekar. Det går faktiskt att få lite julkänsla här också.

söndag 18 december 2011

Annelie


Nu har Annelie varit här en vecka och hälsat på. De här bilderna på henne tog jag i fredags kväll. Jag, Ika, Annelie, Aurore och Tina var ute och åt och gick sedan ut. Tyvärr blev jag av med min mobil! Inte kul alls!



Tack Annelie för en mysig vecka!

torsdag 8 december 2011

Fotografering i öknen




Typiskt! Idag skulle duktiga fotografen Pia fotografera eleverna i öknen och himlen var allt annat än blå. Eftersom det nästan alltid är fint väder här tänkte vi inte på det när vi bestämde dag. Nu får vi helt enkelt åka dit igen. Tur i oturen var att jag glömde min kamera och endast kunde fota på långt håll med min iphone.



Här är Kevin och Melina i våra nya fina skoltröjor. Mamma och pappa sydde på alla märken när de var här. Tack!

tisdag 6 december 2011

Helgdagar


Nu är det helgdagar här i Spanien och eleverna har tre lediga dagar från skolan. Jag ska inte ha det som det ser ut på bilden utan försöka planera inför nästa termin. Bilderna är från helgens fikastund på Maximillian i Meloneras. Maximillian är ett underbart cafe precis vid havet.

söndag 4 december 2011

Cirkelträning


Igår tränade vi cirkelträning i poolen. Det var riktigt jobbigt men samtidigt kul.


På kvällen åkte vi till SushiMex i Meloneras och åt sashami och fajitas.




Nu ska vi iväg på shoppingtur.

lördag 3 december 2011

Förra årets glögg


Jag blev så besviken över årets glöggsmak, kaffe! Jag gillar inte alls smaken av kaffe så i år kör jag med förra årets smak. Tur att jag fick flera flaskor så att det räcker i år också. Skolans glögg är också fantastiskt god. Här är lite svalt på kvällarna nu så det är perfekt med en kopp varm glögg på terassen.