tisdag 30 mars 2010

Housewarming Åhlens City


Inbjudningskort från Åhlens City. Snyggt!


Jag försöker alltid vara en positiv person och ser det mesta från den ljusa sidan. Idag har jag däremot tänkt gnälla lite. Åhlens City har flyttat om sin heminredningsavdelning och finns nu på två plan. Helt fel tänkt! Jag är ett stort fan av Åhlens och gillar verkligen att handla inredning och mycket annat här, men hur tänkte de nu? Ska man springa upp och ner och gissa vad just den heminredningen man söker finns? Mina lördagsturer på stan startade ofta just på det gamla planet och gillade verkligen idén med en hel våning inredning. Jag kommer gärna på housewarming- om de flyttar tillbaka allt till ett plan!

En guldstjärna går till nya Åhlens på Östermalmstorg! Fantastisk affär där jag lätt hittar vad jag ska ha. Här börjar jag mina lördagar i fortsättningen.

1 kommentar:

  1. Suck, jag håller med! På det gamla plnet har de nu massor av barnkläder vilket naturligtvis är kul, men det funkade faktiskt bättre vad gäller barnkläder tidigare också. Då fanns de i källaren tillsammans med amningsrum etc. Två förlorare med andra ord.
    Kram!

    SvaraRadera