söndag 16 september 2012

Jag har köpt en bungalow!

Äntligen är allt klart! Idag har jag skrivit alla papper och fått nyckeln till en bungalow på Rocas Rojas i San Agustin. Den är 70 kvm och har två stora terasser och en balkong. Redan imorgon kommer hantverkarna som ska börja renovera. Det blir nytt kök, nytt badrum, allt ska målas och det blir ett glasparti med skjutdörrar från vardagsrummet ut på terassen. Vilket roligt projekt!


Från den ena terassen är det utsikt över poolen och en park.

Den här terassen är helt insynsskyddad men har ändå fin utsikt.
 
Från balkongen ser man havet rakt fram. Detta blir även utsikten från nya köket.


Från terassen ser man poolen.

Utsikten över parken.

Områdets tennisbana, puttinggreen och boulebana ligger också nedanför.
Här finns ingenting som är modernt men jag känner ändå att det här kommer att passa mig perfekt!
Den senaste tiden har jag varit upptagen med att välja allt från golv, kök, kakel, vitvaror och belysning men nu kommer jag att blogga lite flitigare framöver.

3 kommentarer:

 1. Åhh Josse vad roligt, stort grattis! Ser verkligen fantastiskt härligt ut och jag kan tänka mig hur det blir när du inrett allt i din snygga stil!
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 2. Så roligt att få se.Här leks det skola dagarna i enda men vi skulle behöva ett schema för fröken här undrar om dagarna ser ut samma varje dag.
  Kram på dig och hälsa.

  SvaraRadera
 3. Grattis! Så roligt att få någonting eget. Ser att det är på rocas vilket nrområde? Ser jättefint ut, härligt med en uteplats. Hoppas allt är bra med er. Här kryper graderna neråt och jag saknar värmen mer i år. Kram /Anna E

  SvaraRadera