söndag 12 september 2010

Här bor vi

Nu är jag på Ikas jobb och hälsar på och passar på att blogga. Vi har köpt internet och det ska fungera om 24 timmar! Äntligen! Det är lite svårt att anpassa sig till att allt tar lång tid här. Nedan finns några bilder från vår bungalow i Rocas Rojas.


Terassen är inte stor men helt ok. Tyvärr var korgmöblerna slut på IKEA här så än så länge får jag nöja mig med stolarna i plast. Solsängarna var blå så de fixade jag till med dra-på lakan och zebrahanddukar.


Som duk fick det bli ett tyg från IKEA. Även här är det lite höst (men det märks inte på temperaturen, 34 grader idag) så jag har köpt allt i neutrala färger. Blommorna blommar än så länge men börjar tappa blad.


Här är utsikten från vår terass. Vi har en stor gräsmatta med tre palmer.

Självklart blev det lite zebramönstrat i vardagsrummet också! Lyktan köpte jag på varuhuset Atlantico som ligger ca 10 minuter utanför San Agustin. Övriga ting är från IKEA.

Köket är inte stort men det finns det som behövs.
Fönstret in till köket är i spansk stil och förhöjer verkligen lägenheten. Här äter vi än så länge mest utomhus men det är skönt att ha ett köksbord.
För övrigt njuter jag av värmen, tränar och har det allmänt ljuvligt!

1 kommentar:

  1. Hallå!! Ser jättefint ut. Härligt att slippa hösten och alla skov....själv blir det Turiket om ca två veckor sedan väntar Vintersol! Ska bli så skönt med värme igen =) Ha det gott, Liselott

    SvaraRadera