fredag 17 juni 2011

Skolavslutning


Idag har det varit traditionsenlig skolavslutning på Svenska Skolan i San Agustin. Eleverna tågade in i kyrkan och sjöng vackra sommarvisor. Jag grät som vanligt under Den blomstertid och det var otroligt fint när eleverna läste dikter. Jag klarade mig igenom mitt första rektorstal och hade sedan en mysig avslutning med elever, personal och föräldrar.
Vi i personalen fick tack, vackra blommor och ett handgjort kort.

Anna gör fantastiskt fina kort! Se hennes sida Annas pyssliga liv här.


Aurore hade bakat rulltårtor som vi gjorde sommarbakelser av. Ett måste på skolavslutning! Tack Aurore!
Jag fick fler vackra blommor!Från styrelsen fick jag den här fina boken om vardagslyx! Passar mig!Efter avslutningen firade jag och Ika på favoriten Grand Italia i Meloneras.Det blev bruschetta och sedan pasta med lax och kaviar. Mums!


Jag kunde inte låta bli att köpa mig själv en avslutningspresent också. Det blev ett par guldskor från Michael Kors. Tack alla för en fin dag!
3 kommentarer:

  1. Tack själv! Det har varit ett sant nöje att fà jobba ihop med er lejonhonor, och ser fram emot ett làngt fortsatt samarbete. Verkligen världens bästa kollegor!!! Kram

    SvaraRadera
  2. Super tack själv det var en så fin skolavslutning. Har hört flera säga det som var där som inte har barn på skolan det är ett bra betyg. Avslutningsfikat var ju så mysigt och varmt och skönt.
    Kram

    SvaraRadera