torsdag 7 juli 2011

Välkommen in till mig


Jag är så tacksam för att jag har en egen liten bod här. I helgen blir vi 16 personer så det kan vara skönt att få vara ensam en liten stund.


Den fina lyktan fick jag av Åsa när hon var här senast. Den finns i den lilla butiken på Sand i Båstad.Här ser det ut precis som vanligt. I sommar blir det fokus på jobb så jag tänker behålla det mesta som det ser ut.Något som jag ändå ska kika efter är en ny tavla som jag kan sätta upp ovanför sängen. Kanske något mer svart/vitt foto? I vanliga fall varierar jag ständigt lakan men här tvättar jag och lägger i samma. Jag tröttnar aldrig på mina rosa randiga och rutiga.Den här gamla stolen fanns i sommarhuset när vi köpte det. Kudden är flera år gammal, inköpt på Hemtex.Matchande pyjamas.Jag tog inte med mig så mycket kläder från Spanien, jag hoppas på att jag hittar lite nytt fint i sommar.Skohyllan som pappa har gjort i plexi står kvar.Om jag får oväntat besök... Jag kom precis på att jag borde ha ett namn på min lilla bod. Har du något förslag?


1 kommentar:

  1. Åh så vackert du har det helt i min stil rosa och romantiskt. Jag hoppas vi verkligen kan ses på skroten eller kanske någon annanstans.
    Kram i massor

    SvaraRadera